Мемоарите на принц Хари ще бъдат публикувани на 10 януари, съобщиха

...
Мемоарите на принц Хари ще бъдат публикувани на 10 януари, съобщиха
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари излизат през януари? От Бъкингамския дворец мълчат

Мемоарите на принц Хари ще бъдат оповестени на 10 януари, оповестиха от издателството му Penguin Random House, представено от Би Би Си. В книгата, озаглавена   " Spare “ ( " Резервен “), херцогът на Съсекс споделя за решението си да се откаже от кралските си отговорности и да се реалокира в Съединени американски щати със брачната половинка си Меган.

" Когато Даяна, принцесата на Уелс, беше заровена, милиарди хора се чудеха какво ли мислят и усещат принцовете и по какъв начин ще се развие животът им... За Хари това най-накрая е неговата история ", пишат от издателството.

От Бъкингамският замък отхвърлят да разясняват издаването на книгата.

Част от приходите от биографията ще отидат в поддръжка на английски благотворителни организации, измежду които Sentebale и WellChild. Издателството удостовери, че помощта ще е под формата на две дарения от надлежно 1,5 млн. $ и 300 000 паунда за посочените благотворителни организации.

Заглавието на записките на принц Хари - " Резервен " - евентуално е намек за фразата, че монархиите се нуждаят от " правоприемник и запаса ", т.е. от по-млад брат или сестра, който надали в миналото ще седне на трона.

Тази книга, която е обезпечен бестселър още преди да е отпечатана и една страница, дава обещание на читателя " сурова, неподправена почтеност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР